oktober 2022
Op zondag 23 oktober geeft bigband Leeuwarden een concert tijdens het Autumn Leaves muziekfestival in Glinstra State in Burgum 
 
Tijd: 17:00 uur 
Locatie: Glinstra State in Burgum
Entree: gratis

december 2019
Op zondag 15 december geeft bigband Leeuwarden een kerstconcert in Emmastate in Leeuwarden. Tijdens dit concert wordt u naast onze vertrouwde klanken meegenomen in kerstsferen. Er zal speciale aandacht zijn voor Carin Seegers die door de Bigband en Eric Ennema in het zonnetje wordt gezet.
 
Tijd: 15:00 uur , zaal open vanaf 14:30 uur
Locaties: Emmastate, Emmakade 59, te Leeuwarden
Entree: €5,00 (inclusief kopje koffie/thee)
Kaartverkoop: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de deur
Presentatie: Eric Ennema

Bigband Two Towers Collective (uit Wergea) meets Bigband Leeuwarden ’73 voor een Swingend nieuwjaarsconcert in De Bres in Leeuwarden op de vooravond van LF2018. Beide bigbands nemen je op vrijdagavond 26 januari mee in de muzikale wereld van swingende jazz, groovy pop, funk en soul en staan garant voor een avond dans en luisterplezier. Kijk voor alle informatie de site van De Bres.

 

 

mei 2019
Op zondag 5 mei 2019 wordt in Dokkum de bevrijding gevierd. Bigband Leeuwarden zal daarbij optreden met swingend repertoire uit de periode '40-'45.

november 2017
Op zaterdag 11 november speelde Big Band Leeuwarden op het Friejam Jazzfestival in popodium Neushoorn in Leeuwarden. Een geslaagd optreden met een mooie recensie van Hessel Fluitman in het Friesch Dagblad:

Bij de Big Band Leeuwarden '73 zat het programma prima in elkaar. Zangeressen Elly May en Carin Seegers zongen pop en jazz en uitgerekend met het oudste nummer, "Beat me daddy, eight to the bar", van de Andrews Sisters, zorgden zij voor kippenvel. Elly May vervolgde sterk met Billy Joel's "New York state of mind".

(Fotografie: Hans Buitink)